Unesi obilje u svoj život

Obilje je druga strana istog novčića. S jedne strane imamo obilje a s druge oskudicu. Yin i yang, crno i bijelo. Živimo u svijetu polariteta, gledamo na svijet kao na način da je ispravno samo crno ili samo bijelo, sam obilje a oskudica je nešto što je nepoželjno. Što ako je osjećaj oskudice ili nedostatka u tvom životu da te zapravo nauči nešto? Što ako je s razlogom u tvom životu. Ne možemo spoznati obilje ako nismo oskudicu, jer nećemo cijeniti obilje.

Obilje je stanje ili posjedovanje obilne količine nečega.
Obilje je mnoštvo dobrih stvari, prosperitet.

*definicija obilja prema google.com

Bez obzira na stanje našeg bankovnog računa, oskudica je sastavni dio naše realnosti.  Ako imaš malo novaca, onda te brine hoćeš li moći sutra kupiti hranu, hoćeš li moći platiti stan. S druge strane, milijarder koji s tvoje strane gledišta ima i više nego dovoljno novaca da preživi stotinu životu se svakodnevno brine hoće li izgubiti taj novac na burzi, hoće li mu biznis propasti… Osjećaj oskudice je sastavni dio našeg života.

“Najlakši način da rastem u vibraciji je da kada se otvorim da ne trebam uloviti ono što želim, jer život koji želim je već ovdje. Sve što trebam je PUSTITI, očistiti se “prtljage”, osjećaja straha, briga i tada prirodno rastem. Ne trčim za obiljem. Jer obilje je već tu, samo moram pustiti sve što me smeta i obilje će doći samo, odnosno pokazati će se.
Jednostavan akt bivanja je dovoljan da se obilje pojavi – manje otpora Ivana!
Ja sam napisala svoju priču savršeno i sve se događa u pravo vrijeme. Nisam izgubila vrijeme, jer je sve savršeno.
Moram biti na frekvenciji dubokog poznavanja da je to moje, da mi pripada po rođenju, a ne frekvencija nadanja da je to moje. 
Vjerujem pa ću vidjeti, a ne vidim pa vjerujem. Obrnuti svoj način razmišljanja!”

Ivana Legin

Zapis je ovo iz mog dnevnika iz listopada 2020. godine. Strah je najveći neprijatelj obilja, dok je vjera njegov najbolji prijatelj. Ali nije lako vjerovati. Živimo u svijetu u kojem smo naučeni kontrolirati svaki aspekt svog života, jer smao ako iskontroliramo i najmanji djelić veća je šansa za uspjehom. Moći ćemo reći: “Dala sam sve od sebe!”.

Kako osvijestiti obilje u svom životu?

Što je obilje za tebe? Za mene je obilje sljedeće:

  • omiljena Akoya spavaćica kao haljina za po doma. Dok sam bila dijete uvijek smo odjeću dijelili na “za po doma” a to je uvijek bilo nešto staro i pohabano i “za van” a to je uvijek bilo novo. Obilje je za mene ne dijeliti odjeću na “za po doma” i “za van”.
  • omiljena L’occitane krema za tijelo od badema. Njena prozračna tekstura i predivan miris su osjećaj obilja za moje tijelo.
  • sloboda u kreiranju svog rasporeda i slobodnog vremena

Što je obilje za tebe? Kako bi ti olakšali odgovor na ovo pitanje, pripremili smo 30-dnevni izazov “Unesi obilje u svoj život”. Sve što moraš je preuzeti priručnik na OVOM linku. I svakog dana odabrati jedan zadatak iz priručnika. Ako želiš možeš podijeliti na Instagramu story i tagirati nas. Do kraja kolovoza je u tijeku nagradni natječaj u kojem svaku put kada odradiš zadatak i tagiraš nas, dobivaš mogućnost osvojiti jednu od 3 nagrade. Pogledaj OVDJE više detalja.

Share:

~ Povezani članci ~

Kako mjeriti

Želimo da se osjećate najbolje kada nosite Akoya odjeću, pa pogledajte kako se izmjeriti u nastavku:

Vodič za veličinu

Nakon što ste sami izmjerili, odaberite veličinu koja je najbliža vašim tjelesnim mjerama iz donjeg vodiča za veličinu:

Pomoć

Ako imate još pitanja o veličini ili vaša veličina nije navedena, pošaljite nam e-poštu na [email protected] i vidjet ćemo kako možemo pomoći!

Kako mjeriti

Želimo da se osjećate najbolje kada nosite molitve i planove, pa pogledajte kako se izmjeriti u nastavku:

Vodič za veličinu

Nakon što ste sami izmjerili, odaberite veličinu koja je najbliža vašim tjelesnim mjerama iz donjeg vodiča za veličinu:

VELIČINAXXS(6)XS(8)S(10)M(12)L(14)XL(16)XXL(18)
POPRSJE32333537394144
STRUK25262830313336
BOK34353739414346

Pomoć

Ako imate još pitanja o veličini ili vaša veličina nije navedena, pošaljite nam e-poštu na [email protected] i vidjet ćemo kako možemo pomoći!